IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford пуска в Европа 15 модела на ток

Догодина ще има електромобил, базиран на купето Mustang

Ford пуска в Европа 15 модела на ток

Американският автомобилен концерн Ford Motor Company обяви, че до края на годината ще попълни европейския пазар с още няколко електрически модела. Производителят се надява, че с това си действие продажбите на електромобили ще се увеличат и до 2021 г. ще достигнат невиждани височини.

Ford

Към новите модели през 2019 г. се отнасят електрическите модели Kuga, Puma, както и Mondeo. За 2020 г. е анонсиран електромобил, базиран на купето Mustang. Като цяло, до 2024 г. марката смята да пусне още 15 модела автомобили на ток в Европа.

Ford

Част от електрическите си автомобили Ford демонстрира на автомобилното изложение във Франкфурт. За да увеличи търсенето, марката ще инвестира в развитие на инфраструктурата. Ford планира да си сътрудничи с шест основни доставчици на енергия на Стария континент и да организира инсталирането на домашни зарядни устройства.

Ford

Ford, подобно на своите конкуренти, преживява период на намалено търсене на традиционни автомобили и инвестира много в развитието на електрически автомобили и безпилотни превозни средства. В същото време се смята, че европейският клон е доста нерентабилен компонент от концерна за автомобили. Марката Ford се обедини с Volkswagen, за да намали производствените разходи.

0 от 500