IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW пусна лимитирана серия на M4

С Edition M Heritage баварската марка почита историята си в автомобилния спорт

BMW пусна лимитирана серия на M4

Германският автомобилен производител BMW пусна лимитирана серия от 750 бройки на купето M4, наречено Edition M Heritage. Автомобилът е базиран на съществуващото M4 Coupe и е оборудван със стандартен 3,0-литров редови шестцилиндров бензинов турбо двигател с мощност 450 к.с. и 550 Нм въртящ момент.

От BMW посочват, че новият юбилеен модел ще се появи в продажба на всички съществуващи пазари до април 2020 г. в три цвята на купето, избрани в съответствие с трицветното лого на BMW Motorsport: Laguna Seca Blue, Velvet Blue Metallic и Imola Red.

Новото M4 Edition M Heritage се различава от базовата версия с декоративната лента в цветовете на BMW M. Тя върви по пластмасовия покрив, подсилен с въглеродни влакна. Появили са се и 20-цолови лети джанти в матово сив цвят.

В салона има кожени седалки с контрастен шев и табелка с надпис M Heritage на облегалките за глава, карбонов кант на приборния панел, проектиран специално за M4 Edition M Heritage, както и лайсни на праговете с обозначение на специалната серия.

Предвижда се новият модел на BMW M да дебютира във финалното състезание на шампионата DTM (Deutschen Tourenwagen-Meisterschaft), което ще се проведе на писта "Нюрбургринг" от 13 до 15 ноември.

Снимки: BMW

Още снимки: в галерията по-горе

0 от 500