IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai дава 50 долара за тест на кола

Програмата обаче важи само за Щатите

Hyundai дава 50 долара за тест на кола

Как ви звучи автомобилна компания да ви даде 50 долара, за да пробвате новия й модел? Не е зле, нали? И в Щатите това вече е факт. Корейският гигант Hyundai стартира програмата National Test Drive Offer при която всеки, който тества автомобил на марката получава карта Visa с 50 долара в нея. И участието е просто – желаещите се записват онлайн, получават купон, след което го представят на някой дилър и може да тестват нов Hyundai.

Компанията не рекламира новата си програма, като част от нея е и събирането на информация за потенциални клиенти на марката, тъй като регистрацията онлайн изисква попълването на имейл, телефон и т.н. Ограничението е, че един човек може да участва в тази програма само два пъти на година.

Първите оплаквания на участници в компанията показаха, че в програмата не участват всички дилърства на Hyundai н Щатите и твърде често се оказва, че желаещите да покарат нов модел трябва да изминат стотици километри до дилърство, което участва в програмата.

През юли Hyundai продаде малко над 57 000 коли в Щатите, а преди това постигна над 66 000 за май и над 64 00 за юни. Като цяло продажбите на марката тази година в САЩ растат, като най-слаб беше януари с 40 796 продажби.

0 от 500
  • #2
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Аз карам хуиундаи сантафе и Сам доволен на птиа и башкана
  • #1
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Карта Visa е ключът от бараката. Хюндай реално нищо не дават, защото Visa дават 100$ или подарък на тази стойност, ако им заведеш нов клиент да сключи договор с тях за кредитна карта. А колко е годишната такса да имаш Visa? Айде и там 100-тина $ отидоха. така, че корейците да не се правят на много хитри, че уж били давали по 50$. що не ги дават на ръка или да ги превеждат на банковата ви сметка? Щото са тарикати. Печелят от вас, дори и от едно пробно каране. Мислех, че са по-честни, ама май не.