IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Land Rover Defender се появи без камуфлаж

Всъдеходът беше заснет по време на снимки на следващия филм за Джеймс Бонд

Новият Land Rover Defender се появи без камуфлаж

Снимка на следващото поколение на всъдехода Land Rover Defender, който е без никакъв камуфлаж, беше публикувана в Instagram. Тя е била направена по време на снимките на 25-ия филм за Джеймс Бонд - "Няма време за умиране" (No Time To Die).

Както и се предполагаше, Defender ще запази ъгловатия си силует, но ще получи и редица стилистични решения, взаимствани от новите модели на Land Rover, в това число и от флагмана Range Rover.

Land Rover Defender

В основата на следващото поколение на всъдедоха е алуминиев монокок, който се използва за новите Range Rover, Range Rover Sport и Discovery. За Defender обаче той ще бъде модернизиран съществено, като инженерите са усилили окачването. Освен това, системата за задвижване на четирите колела ще получи нови настройки, в това число и фирмената технология Terrain Response за движение по тежък терен. Като опция ще се предлага пневматично окачване.

Както и преди, Land Rover Defender ще получи модификации с 3 и с 5 врати. Всъдеходът остава без V8 двигатели, като в гамата ще влязат 4-и и 6-цилиндрови дизелови и бензинови мотори, които ще се съчетават с автоматична скоростна кутия.

Премиерата на автомобила ще се състои на автосалона във Франкфурт следващия месе. Що се отнася до 25-ия филм за Джеймс Бонд, то той ще излезе по екраните през октомври 2020 г. Даниел Крейг отново ще изиграе (за последно) легендарния английски шпионин.

Снимка: Instagram

0 от 500
  • #1
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    И кой ЛУД ще отиде с това нещо на сафари в Африка? КОЙ ще се осмели да прекоси пустинята със тоя пластмасов леген натъпкан със безполезна електроника?НИКОЙ! Това е поредната паркетна джипка.Затова хората на които пътуват през дивотията ще продължават да карат Land Cruiser 76. Те даже си направиха независими производства на този модел в Африка и Австралия за да могат да си ги карат още дълги години. За тези модели търсенето нараства вече 40 години и са по популярни от всякога.