fallback

Чуйте как звучи VW Passat B5 със заводски W8

Двигателят развива 270 коня при 6000 оборота в минута (ВИДЕО)

Малцина са тези които знаят, че прочутият VW Passat B5 GP, произвеждан в периода 2000-2005 г., беше оборудван и с W8 двигател. Този мотор се слави със своята ненадеждност, но е високо ценен от феновете на марката заради осигуряващата динамика и невероятно приятния си "рев".

W8 беше най-мощният двигател, който можеше да се намери в обновения Passat B5 - той развиваше 270 к.с. при 6000 оборота в минута и цялата мощност се предаваше на четирите колела.

YouTube каналът Better Than Coffee публикува видео с подборка на точно такива Passat, което ви позволява да оцените цялата мощ и звуков потенциал на W8, монтиран в B5. Вижте и се убедете сами, че това е наистина интересен тандем.

fallback
  • #7
    анонимен ( преди 4 години )
    Защо клиповете са толкова кратки?Защото Пасат Б5 /5,5/ се разваля на всеки 15 минути. Ако е с W8 - на всеки десет минути.
  • #6
    анонимен ( преди 4 години )
    Пасат Б5 /5,5/ - един от най-големите *** на ФВ, а те имат доста ***.
  • #5
    Онзи ( преди 4 години )
    Посочения модел е Passat B5,5 !!!!Това е фейстлифт на Passat B5.
  • #4
    анонимен ( преди 4 години )
    На фона на звук от Subaru, това е нелепо направо.
  • #3
    анонимен ( преди 4 години )
    Звука е супер, няма спор но - като мощност е хипер зле - 8 цилиндъра и 270 коня омфг?????? Поне да беше здрав като е атмосферен и мощността е ниска ама не, ненадежден бил... еми много зле. Представям си колко тежи с този двигател и че всеки модерен 2литров двигател ще го надбяга
  • #2
    чичо Пей ( преди 4 години )
    За всичко немско без коментар!
  • #1
    анонимен ( преди 4 години )
    И за колко набира до 100 6 8 10 секунди.То ако звука правеше вървенето.270 коня е смешно за 8 цилиндров двигател.Ама за смешна марка нормално.
fallback
Последни