IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen T-Roc R стартира от 44 000 евро в Европа

Германската комания вече приема поръчки за "напомпания" кросовър

Volkswagen T-Roc R стартира от 44 000 евро в Европа

Компанията Volkswagen обяви, че започва да приема поръчки за своя най-нов спортен кросоувър T-Roc R, който вече се предлага на европейския пазар. Цените на модела стартират от 43 995 евро.

Под капака на автомобила е поставен 2,0-литров бензинов турбомотор с мощност 300 к.с. и 400 Нм въртящ момент. Той работи в комбинация със 7-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела  4Motion. 

VW T-Roc R

Volkswagen T-Roc R ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,8 секунди, като по време на тестовете е развил максимална скорост от 250 км/ч. За подобрение на управляемостта при високи скорости кросоувърът е получил спортно окачване.

Базовият вариант на модела се предлага с възможност за стартиране на двигателя от разстояние, няколко режима на движение, спортни настройки на кормилното управление и 18-цолови джанти.

Компанията предлага и допълнителен пакет R Performance, в който влизат оригинални матови 19-цолови джанти, аудиосистема от висок клас и възможност за регулиране на окачването. Това допълнение в оборудването струва 3800 евро.

Снимки: Volkswagen

0 от 500
  • #5
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    такаа, с този двигател има Купра ST 4х4 и куп екстри, която е поне 2 пъти по-управляема от това дори с твърдото окачване което са му сложили.. и сега кулминацията - може да се купи за 63 640 лв преди отстъпките, което е около 32500 евро... то бива СУВ вманиачаване, *** тва малко прекалява.
  • #4
    8 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Нек'ъф градски СУФ - 4,5 сек. Немска Тойота Супра - 4,3. Това е светът през 2019 г.
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Имам съмнения, че имаш съмнения аз.
  • #2
    7 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Имам някакви съмнения че с 300коня могат а слязат под 5 сек от 0-100 освен ако не е много лек тоя СУВ.
  • #1
    11 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Това по-скъпо от Тесла брех, ама съвсем не е за народа като гледам, поне пластмасарията да бяха махнали. Всички ваг фенове да козируват и да го взимат.