IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Безплатните доскоро опции, за които вече се дават пари

Автомобилните компании се стремят да печелят по всякакви начини

Борбата за клиенти кара автомобилните концерни да поставят в своите модели допълнителни функции. Доскоро те бяха напълно безплатни, за да може да бъдат привлечени потенциалните купувачи. Сега обаче индустрията се промени и производителите се стремят да печелят от всичко, като карат клиентите си да плащат допълнително. 

Общо взето се получава като при нискотарифните авиокомпании, които ви предлагат много евтин билет, но всичко допълнително се заплаща. И в крайна сметка пътуването може да ви излезе доста скъпо. Ето ви няколко примера от автомобилната индустрия, които показват точно това.

0 от 500
  • #3
    13 rate up comment 6 rate down comment
    НаСвинчеЗвънче ( преди 4 години )
    След прочитането на тази статия се убеждавам окончателно, че този свят върви стремглаво към краха си! Скоро, много скоро този крах ще се случи!
  • #2
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Кимоното ( преди 4 години )
    Нормално е да се заплаща за CD. Все едно да поискаш магнетофон. Светът се променя. Друг е въпросът дали наистина се заплаща. Взехме две нови коли през 2018 и дВете си имат CD
  • #1
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Fastdriver ( преди 4 години )
    Който е превеждал това със сигурност не е виждал ценова листа на нов автомобил.Тематае обширна и неможе да бъде обобщена така лесно. Някой от посочените опций са въпрос на избор , дрги найтина са въпрос на доплащане. Например цвеа никога нее бил безплатен. Има един или два базови неметалика , който са в цената , оттамнатък всико винаги е било оция с доплащане. Пакет "Пушач" също е безпатна опция, коятотрбва да заявиш(не да запалтиш) .