IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата S-Class ще получи приборен панел като на Tesla

Конструкторите на Mercedes обещават, че автомобилът ще се различава напълно от моделите на марката

Новата S-Class ще получи приборен панел като на Tesla

Новото поколение на Mercedes-Benz S-Class ще бъде представено официално през 2020 г., съобщава изданието Carscoops, като разкрива и любопитни подробности за автомобила.

Според конструкторите, новата лимузина ще се отличава на външен вид от всички досегашни модели на германския производител. Автомобилът ще получи напълно нова решетка на радиатора и усъвършенствани светодиодни фарове. Освен това, ще бъдат промените задната броня и светлините, а дръжките на вратите ще се прибират.

S-Class

В салона на луксозния седан ще бъде поставен огромен цифров панел, на който ще излизат данните от всички функции за управление на автомобила. Правоъгълният дисплей на външен вид ще повтаря до голяма степен мултимедийната система на електромобилите на Tesla, която наподобява таблет.

Засега всички технически данни на автомобила остават тайна. От Mercedes обявиха, че ще съобщят официалната дата за представянето на модела след приключването на предстоящите краш-тестове.

Снимки: Mercedes-Benz

0 от 500