IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

201 конски сили за Ford Puma ST?

Спортната версия на компактния SUV трябва да се появи догодина

201 конски сили за Ford Puma ST?

Ford възроди популярния си модел Puma, но като компактен SUV, който получава името на спортното купе, а сега стана ясно, че компанията ще представи и версия ST на новата Puma.

Премиерата на Puma ST ще е към края на следващата година, но фотографите вече заловиха прототипи по време на тестове на Северната дъга на „Нюрбургринг”, като явно разрастването на ST гамата на марката ще продължи.

Почти сигурно Puma ST ще получи 1,5-литровия 3-цилиндров мотор от Fiesta ST с мощност 201 конски сили, въпреки че засега няма официално потвърждение, че проектът Puma ST ще получи зелена светлина.

В същото време ST поема по пътя на самостоятелен спортен подбранд и моделите с това означение ще стават все повече, като в Европа Ford предлага Fiesta ST и Focus ST.

От Fiesta ST идва и платформата В3, която ще се използва при Puma ST, а спортният SUV ще получи по-твърдо спортно окачване, по-големи спирачки и допълнителни аеродинамични елементи за каросерията в сравнение с базовата версия на Puma.

0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #3 аз не разбирам смисъла на СУВ в града и съм българин - дупките разбиват СУВа също както и останалите коли и пак ще ходиш за ходова част в сервиза... нещо друго да е предимство в града?? единствено качване по бордюри, за което си плащаш 2-3 пъти по-скъпи гуми и цялостно обслужване.. не мерси :)
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #6 и без ЦуФ не мое да се оцелее по тях :D така ли?!
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    asd ( преди 4 години )
    можеше е по грозна да я направят...
  • #6
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Искам да ми кажете квартал на София, в който уличките не са целите в дупки, вдлъбнатини и шахти?
  • #5
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Edo ( преди 4 години )
    Кое е стара песен, бе? По тоя маршрут дето аз карам има ями от по 20см на някои места...
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    ай стига с тия дупки вре.. къде живеете? Не е да няма дупки, *** не сме 1996 вече. Аз карам нормална (не вдигната) кола и нямам проблеми с нищо.. стара песен недопята...
  • #3
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Много ми е смешно, българин точно да каже-Не разбирам смисъла от СУВ, при положение, че в БГ ако колата не ти е с приличен просвет ще понася постоянно удари отдолу. Ясни са предимствата на ниските коли, но те могат да се движат по-бързо и стабилно само по хубави пътища. Всяка бегачка би се разбила ако я караш всеки ден по кварталните улици на София, които са в ужасно състояние!
  • #2
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 4 години )
    Не разбирам смисъла от СУВ и крайно не я одобрявам тая простотия, но трбва да отбележа, че Изглежда добре фордчето, ако го свалят ниско долу като нормален хеч ще е трепач
  • #1
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    то фиеста СТ беше безумно скъпа, представям си това чудо на техниката и на низшата мода сред автомобилите колко ли ще започва в БГ - 50, 55? за леко вдигната фиеста...