IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi показа обновения Pajero Sport

Всъдеходът получава промени в дизайна, но запазва двигателите си

Mitsubishi показа обновения Pajero Sport

Седмица преди официалната премиера на Mitsubishi Pajero Sport в интернет се появиха снимки на автомобили, който ще се води моделна година 2020.

Машината е получи специална главна оптика на 2 нива, която е комбинирана с X-образна решетка на радиатора и увеличени въздухозаборници. Промените във външния вид са засегнали още брони и задните светлини.

Mitsubishi Pajero Sport

Обновеният модел е получил и съвременен мултимедиен компекс с гоям сензорен дисплей, цифров приборен панел и нов блок за управление на климатика. Снимки на интериора обаче все ще липсват.

Японският производител не е променял двигателите на Pajero Sport. Всъдеходът ще продължи да разчита на 2,4-литров дизел с мощност 181 к.с., както и на 3,0-литов атмосферен агрегат с 219 к.с. И двата мотора ще работят с 6-степенна механична или 8-степенна автоматична скоростна кутия.

Официалната премиера на обновено Pajero Sport ше се състои на 25 юли на специално изложение в Тайланд. Продажбите на всъдехода ще стартират до края на годината.

0 от 500