IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Петте най-велики хот-хеча в историята

От Golf GTI до Delta Integrale: колите, които доставяха най-голямо удоволствие

Кой е автомобилът, доставящ най-голямо удоволствие при каране? Ferrari? Lamborghini? Тунингован Nissan GT-R с 1000 конски сили? Нищо подобно.
Ни най-малко не сме против бързите спортни коли, разбира се. Но те са прекалено мощни и прекалено сложни. И за да изпиташ тръпката от това, че си на ръба, трябва наистина да рискуваш живота си.

Докато при добрите стари хот-хечове налудничавата усмивка идва много по-лесно на лицето ви. Да не говорим, че не се налага да продадете бъбреците на цялата рода, за да си ги позволите. Ето и петте най-добри образци на всички времена. А причината сред тях да няма съвременни модели е съвсем проста: днес колите са ТЕЖКИ.

 

0 от 500
  • #12
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Марин Тошков ( преди 3 години )
    Установихме, че автора на тази статия я е написал освен с гъзъ а и сигорно по поръчка. Има къде по сериозни автомобили както атмосферни така и турбо. Ако говорим преди 90г. аудита 80-90-100, S1, мицубиши кордия, известния форд RS200, тойота AE86, а след 90-те вече излиза имаме лансер еволюшън, субару и така и така нататък.Статията е ***
  • #11
    0 rate up comment 5 rate down comment
    Аномиен ( преди 3 години )
    Астра GSI e икона, а тъпия българин, който робува на марки да духа супата. Българите разбирачи с основно образование да духат супата и други анатомични части. Вие сте олицетворение на жалката ни система.
  • #10
    11 rate up comment 3 rate down comment
    име ( преди 4 години )
    Ясно е , че тази "класация" не е ваша а английска - всички коли са с регистрационни табели от Англия! Едва ли сте карали някога , някоя от тези коли, че и класация да правите:))))
  • #9
    13 rate up comment 6 rate down comment
    теслЪ ( преди 4 години )
    Ако става въпрос само за европейски марки - О.К. , но ако не е - да пропуснеш Type R в такава класация е престъпление!
  • #8
    24 rate up comment 0 rate down comment
    112 ( преди 4 години )
    Ланчата си е Ланча, жалко че я затриха...
  • #7
    7 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Opel и пътно поведение. Ха!
  • #6
    2 rate up comment 10 rate down comment
    Opel ( преди 4 години )
    За мен авторът трябва задължително да кара кадет или астра гси, и тогава ще си редактира статията. Естествено говоря за ХЕ.
  • #5
    16 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Астра ГСИ и Сивик и ЦРХ са доста по-добри от всички изброени без Делтата! Авторът определено не е наясно с хот хечовете!
  • #4
    10 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Фиат Типо 1.8, 2.0. 136,150 кс.
  • #3
    22 rate up comment 6 rate down comment
    А японките? ( преди 4 години )
    Honda Civic 1.5/1.6 VTI 150/160 к.с. Honda CRX същите двигатели като civic.Mitsubishi Colt GTI 1.8 140к.с. По старата версия беше 1.6 турбо.Suzuki Swift GTI 1.3 101 к.с.Това бяха много хубави колички за времето си, много леки, пъргави и приятни за каране.