IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Хамилтън се появи с LaFerrari на рожден ден

Шампионът си тръгна от купона с фитнес модел

Хамилтън се появи с LaFerrari на рожден ден

Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън, който спечели четири от петте си титли с болид на Mercedes, се появи на рожден ден в Лос Анжелис с Ferrari LaFerrari.

Италианският суперавтомобил е индивидуализиран според изискванията на Хамилтън и се оценява на почти 2,7 милиона евро, като само една от няколкото скъпи коли, сред които и Pagani Zonda, които британецът притежава. Според данни на британската преса, цената на колекцията на Хамилтън е около 13 милиона лири. Което не е толкова много, като се има предвид, че пилотът е заработил поне 230 милиона паунда от успехите си във Формула 1 и спонсорските сделки, които е сключил.

Хамилтън LaFerrari

34-годишният Хамилтън беше само една от многото звезди, поканени на партито за 40-я рожден ден на комика Кевин Харт, като купонът беше в луксозния ресторант Tao. След купона Хамилтън си тръгна с фитнес модела Зара Елис и нейния джип Range Rover.

Хамилтън и Зара Елис

От обкръжението на Хамилтън потвърдиха, че пътуването за Западното крайбрежие е било планирано по-рано, въпреки че рожденият ден на Харт се падна в уикенда преди Гран при на Великобритания на „Силвърстоун” тази неделя.

Феновете отбелязаха, че LaFerrari на Хамилтън носи името на собственика си на всяка врата. Наскоро Хамилтън поясни, че държи колекцията си от скъпи спортни коли в два гаража – единият е в Монако, а другият – в Лос Анжелис.

Хамилтън LaFerrari

„Не разбирам нищо от вино, не разбирам много от изкуство. Но знам много за колите и съм запален по автомобилите”, обясни тази страст Хамилтън.
Хамилтън си купи червеното LaFerrari през март 2015, като това е същата кола, с която той повози Джъстин Бийбър през януари 2016 в Холивуд. Люис притежава и откритата версия на LaFerrari – Aperta, само че бяла.

0 от 500