IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Хамилтън прати самолет за кучето си

Шампионът във Формула 1 прибра Коко от Лос Анжелис в Англия

Хамилтън прати самолет за кучето си

Световният шампион Люис Хамилтън спечели в неделя Гран при на Канада, но публиката го освирка, тъй като стюардите наказаха финиширалия първи Себастиан Фетел, а британецът стигна финала втори. Световният шампион заяви, че не иска да печели по този начин, но петата му победа от 7 състезания тази година му позволи да увеличи още аванса си в преследването на шестата му световна титла.

В същото време Хамилтън попадна под сериозна атака заради информацията, която разкри за двете си кучета Роско и Коко. Пилотът от Формула 1 пусна в Instagram снимка на Коко – едното от двете му кучета, за което той прати частния си самолет да го прибере от Малибу и да го върне в Англия, където е Роско, поверен на бабата на Люис. А на архивната снимка се вижда, че двете кучета редовно пътуват с Хамилтън на борда на самолета му.

Преди време Хамилтън обяви, че е станал веган, за да се бори срещу замърсяването на околната среда от млечната и месната индустрии, но сега негови фенове му напомниха, че полетът на частния му самолет, който вози кучето му, е изхвърлил в атмосферата над тон и половина въглероден двуокис за полета от Лос Анжелис до „Хийтроу”.

Хамилтън нееднократно е демонстрирал любовта си към двете кучета Роско и Коко, като те дори участват в реклами и печелят сериозни пари, а преди време пилотът получи забрана от шефовете си в Mercedes да ги води в боксовете по време на състезания.

0 от 500