IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Хамилтън разходи оправената Zonda из Монако (ВИДЕО)

Шампионът във Формула 1 зад волана на 760LH, с която катастрофира през 2015

Хамилтън разходи оправената Zonda из Монако (ВИДЕО)

Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън днес ще кара в двете свободни тренировки за Гран при на Канада в Монреал, където тимът му Mercedes ще преследва в неделя седмата си поредна победа тази година. Но преди да потегли за Северна Америка, 5-кратният световен шампион беше забелязан зад волана на уникалната Pagani Zonda 760LH по улиците на Монако – точно там, където той взе четвъртата си победа за сезона.

Автомобилът е индивидуализиран по изискванията на Хамилтън от Pagani, затова носи и неговите инициали, а това е същата кола, с която Люис направи лека катастрофа през 2015, когато се удари в паркиран автомобил.

Тогава Люис съобщи за инцидента в Instagram, като по-късно полицията потвърди, че няма пострадали, както и че пилотът не е карал след употреба на алкохол или опиати.

А демонстрацията по улиците на Монте Карло е отлично доказателство, че 760LH е напълно възстановен.

Катастрофата от 2015 година забави пътуването на Люис за Гран при на Бразилия в края на сезона с един ден, като се оказа, че той е беолен от грип и лекарите го посъветваха да се лекува в дома си в Монако до последния възможен момент. По-късно Хамилтън призна, че ударът е станал заради преумора и недоспиване, тъй като в предишните дни той и тимът са празнували спечелената малко по-рано световна титла плюс натоварването от последния старт в Мексико.

Световният шампион се появява във видеото точно след началото на 5-ата минута.

 

0 от 500