IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Още идеи за BMW 2 Series Coupe

Компактните модели на марката предлагат интересно разнообразие

Още идеи за BMW 2 Series Coupe

Лансирането на 2-ата серия на BMW се оказа успешен ход на марката, а разделението, което върви сред компактните модели на баварците най-вероятно ще се отрази отлично на купето. Причината за това е преминаването на 1-ата серия на платформа с предно предаване, но 2 Series Coupe и версията Gran Coupe ще останат със задно предаване.

За следващото поколение на модела обаче ще се използва платформата CLAR, която присъства при много други модели на BMW. А изборът на тази платформа запазва живи и надеждите, че M2 също ще има нова генерация.

Това предложение за дизайна на 2-ата серия Coupe е на J.B.Cars, като повечето анализатори са на мнение, че тук ще бъдат спазени строго каноните на новото оформление на моделите на марката, включително и с леко нарастване на радиаторната решетка, но това ще е по-скоро акцент, а не важен елемент от дизайна.

В същото време кабрио версията 2 Series най-вероятно ще отпадне от гамата, тъй като маркетинг специалистите на BMW искат да насочат почитателите на компактните спортни открити автомобили към новия Z4.

И тъй като семейството на 2 Series е доста голямо, то трябва да отбележим, че версиите Active Tourer и по-големия Gran Tourer, които на практика са различни автомобили, ще продължат да използват платформата, базирана на UKL и ще запазят предното си предаване.

Снимка: J.B.Cars

 

Тагове: BMW 2 Series Coupe бмв bmw
0 от 500