IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шаман оправда превишение на скоростта с духа на Шумахер

Нарушителят ще прекара следващите 18 месеца зад решетките

Шаман оправда превишение на скоростта с духа на Шумахер

Африкански шаман с френско поданство беше арестуван в град Перпинян за превишение на скоростта. Освен, че не е спазил лимита, той е бил и под въздействието на марихуана, като в колата е намерено сериозно количество от този наркотик, съобщава френското издание L’Independant.

Пред съда мъжът заявил, че е нарушил правилника на движение не по собствена вол Според уверенията му, от време на време в него се вселявали духовете на други хора. Този път той се е оказал под властта на 7-кратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер, който го подтикнал да превиши близо 2 пъти позволената скорост.

Шаманът разказал на съдията и други любопитни истории. Той твърди, че с негова помощ националният отбор на Франция е победил Русия по време на световното първенство по футбол през 2018 г. Освен това, мъжът предрича, че Марин Льо Пен ще стане първата жена-президент на Франция.

Това, разбира се, не му е помогнало да избегне наказанието. Присъдата му е 18 месеца затвор.

0 от 500