IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Хенри Форд държи в страх собствениците на Ford в Детройт

Адаш на основателя на марката е най-опасният крадец на коли в града

Хенри Форд държи в страх собствениците на Ford в Детройт

Съименник на легендарния Хенри Форд е заподозрян в редица кражби на автомобили Ford в Детройт. Местният телевизионен канал WXYZ-TV News съобщава, че мъжът на няколко пъти е лежал в затвора за грабежи и въоръжени нападения.

Полицията на Детройт не може да отговори на въпроса, защо Форд напада и краде само автомобили от тази марка. Най-вероятно, защото резервните части на някои от моделите са много търсени на черния пазар. Така или иначе, крадецът вече е успял да свали гумите с джантите на EcoSport и да свали голяма част от оборудването на F-150.
 

 

 


Правоохранителни органи в щата Мичиган са издали заповед за ареста на Форд, като предупреждават, че мъжът е много опасен и вероятно е въоръжен. Той е бил под домашен арест, докато се гледа поредното дело срещу него в съда, но е избягал, като е свалил електронната гривна на крака си, с която се следи местоположението му.

Крадецът явно има и чувство за хумор, защото е изпратил устройството по пощата в полицията. Той дори е написал писмо, в което уведомява, че е е освободен условно-предсрочно. Властите са обявили и сериозна парична награда за всеки, който помогне за откриването на Хенри Форд.

Снимка и видео: WXYZ-TV News 

 

 

0 от 500