IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-евтиното Ferrari струва само 250 долара

Машината от модела 599 е в движение и се продава в Китай

Най-евтиното  Ferrari струва само 250 долара

Най-евтиното Ferrari в света е от модела 599 и беше открито в китайския град Дунгуан. То се продава само за 250 щатски долара, като е напълно изправно, макар и доста мръсно. Цената се обяснява с "мътната" история на автомобила.

Ferrari 599

Преди години това Ferrari 599 е участвало в инцидент на пътя, като неговият шофьор го  е изоставил и избягал. Оказва се, че суперколата не само не е застрахована, но и дори не е регистрирана. Местните полицаи прибрали автомобила на паркинга на управлението, а сега го продават за 250 долара.

Ferrari 599

Бъдещият купувач обаче ще трябва да плати и глоби за неправилно паркиране на стойност 1400 долара. Дори с това, автомобилът пак е най-евтиното Ferrari, което е в движение и се продава. Проблем обаче е регистрацията му, която може да попречи на бъдещото му използване.

Ferrari 599

В полицията на Дунгуан обаче се надяват, че обявата ще привлече някой колекционер, който ще приведе колата в нормален вид и ще може да и се радва.

Снимки: Motor

0 от 500