IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Колко голяма всъщност стана решетката на BMW?

Огромните "ноздри" на новите баварски модели продължават да разделят феновете на марката

Колко голяма всъщност стана решетката на BMW?

Гигантската решетка на радиатора, която се появи при обновения седан BMW 7-Series и при кросоувър BMW X7, продължава да бъде основна тема за обсъждане между феновете на марката. Този елемент стана обект на много шеги в интернет, които със сигурност ще продължат.

Автомобилният журналист Джеймс Камис реши нагледно да сравни "ноздрите" между модели от различни години. Вместо да се отдаде на абстрактни разсъждения по темата, той просто смени решетките на радиатора на BMW X7 и на седана 3-Series - поколение E30. Така ясно се вижда, как се е увеличила решетката за последните 36 години.

решетка
решетка

Тази "трансплантация" олтично демонстрира еволюцията на дизайнерския език на баварската марка. Решетката на радиатора при BMW X7 е широка 80 см и е висока 40 см, което не е никак малко, а поставена на "тройката" Е30 изглежда направо абсурдно. Същото се отнася и за малките "ноздри" от седана, монтирани на огромния кросоувър.

Снимки: Autoweek

0 от 500