IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Китаец плати за кола с 66 торби дребни монети

Броенето им отне няколко дни, точната им сума е 18 800 долара

Китаец плати за кола с 66 торби дребни монети

Китаец плати за новата си кола с 66 торби дребни монети, а служителите в дилърството, продало му автомобила имаха нужда от няколко дни, за да ги преброят.

Вестник The South China Morning Post разказва, че купувачът си харесал автомобил с цена 27 500 долара, като се договорил с дилърството да плати повече от половината сума в дребни монети. Странната случка е от гран Ганжу, като сделката е станала факт през май. Китайското издание обаче не уточнява марката автомобил, който си е избрал купувачът, както и колко време е събирал тези дребни монети.

А преброяването е показало, че в тези 66 торби са се събрали 18 800 долара, останалата част от парите са дошли с банков превод и купувачът си заминал с новата кола.

В по-голямата част от света подобно плащане би могло да се извърши само в банка или пък ако някой клиент иска да си отмъсти на монополист, доставящ услуги. Видеото от китайското дилърство показва атмосферата и настроението при броенето на тези почти 19 000 долара.

 

 

0 от 500