IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво се случва при удар с 210 км/ч в камион (ВИДЕО)

Катастрофа с BMW в близост до Киев завърши с един загинал

Какво се случва при удар с 210 км/ч в камион (ВИДЕО)

Какво се случва, ако автомобил се удари със скорост 210 км/ч в камион пред него?  Подобен инцидент се е случил преди ден близо до столицата на Украйна - Киев, съобщават местните медии.

Шофьорът на паркирания камион се е намирал в кабината, когато усетил силен удар. Той излязъл да провери и видял забитото в задната част на машината му BMW 7-Series (Е38). Луксозната кола е буквално с отрязан покрив, като се е запалила веднага след сблъсъка.

катастрофа

Шофьорът на германското возило е загинал на място. От удара автомобилът се е запалил, но пристигналите на мястото пожарникари са го изгасили. На снимките обаче се вижда, че километражът е блокирал на 210 км/ч, което явно показва скоростта по време на самия сблъсък.

Самият инцидент се е случил на прав участък на път с няколко платна. Как летящото с такава скорост BMW се е озовало в аварийната лента, тепърва ще се установява.

Снимки: kiev.informator.ua

0 от 500
  • #2
    7 rate up comment 0 rate down comment
    до: #1 ( преди 4 години )
    Твърде вероятно е да е такава скоростта! Щом километража е на тази скорост почти 100% е сигурно, че скоростта при удара е такава. Видеото, което си пуснал е за съвсем друг удар. Тук имаме убиване на скоростта при влизането под ремаркето и доста по слаб удар в задният мост, който дефакто е спрял колата да не излезе отпред пред камиона. Както и да е, дано повече състезатели го видят и да знаят какво се случва. При тая скорост стане ли инцидент трудно някой оцелява в колата.
  • #1
    0 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    глупости на търталета при 210 има реални тестове и задния мост е преди предния https://m.youtube.com/watch?v=LmRkPyuet_o