IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се справя Tesla Model 3 с лосовия тест (ВИДЕО)

Испански журналисти останаха впечатлени от поведението на електрическия седан

Как се справя Tesla Model 3 с лосовия тест (ВИДЕО)

Електрическият седан Tesla Model 3 беше подложен на лосов тест, за да се провери способността му да запази стабилност при висока скорост и да не се преобърне. Резултатът е доста предвидим като за електрически автомобил - поради факта, че батериите в пода на каросерията формират доста нисък център на тежестта, колата се държи стабилно на пътя.

Тъй или иначе, журналистите от испанския автомобилен портал km77, бяха доста впечатлени от видяното. Много автомобили преминават успешно този тест, но представянето на Tesla Model 3, по техни думи, се оказало впечатляващо. Седанът изпълнява прекрасно маневрите покрай конусите при скорост от 83 км/ч, макар и не толкова чисто с 88 км/ч (това, разбира се, зависи най-вече от уменията на шофьора).

Между другото, гумите Michelin, с които бе "обут" електрическият седан, също бяха високо оценени - за доброто им сцепление и липсата на значително влошаване в края на трудните тестове.

0 от 500
  • #19
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Бачо Киро ( преди 3 години )
    #МхМ - това не е вярно. Първенството се държи от 1999 Ситроен Ксантия Астива. Забравяш едно много важно нещо. Тесла 3 е обута с PS 4S, която гума е само малко по-лоша от Cup 2. Тея стари поршета, които са минали с по 82, ако ги обуеш с нови обувки нали се сещаш какъв ще е резултата... Форд Фокус също минава с 83 кмч с абсолютна лекота... Може би трябва да почнат да се бият в гърдите от Форд, как фокусът е по-добър от Порше?
  • #18
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Какви гаражни платформи те питам пак? Какви? Купуваш си къща с гаражите отдолу, а под гаражите е парното и мазата. Да избия всекидневната ли, за да си направя платформата или да махна парното? Имам чувството, че не си съвсем наред с главата! Все пак менталното ти състояние не е предмет на този разговор, но трябваше да го спомена, за да отговориш най-после не въпроса, който ти задавам. Какви точно платформи имаш предвид? Това не ти е гаража на село в градината! Стопляш ли или още не?
  • #17
    1 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    следим го ама нещо не ни е интересна теслата все едно да ни говориш за анориксична порнозвезда нали знйеш въпрос на вкус е казало кучето и си облизало топкихе
  • #16
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Мхм ( преди 4 години )
    Ако някой следеше 77км или беше превел коментара им (а те изпитват ежеседмично почти всеки нов автомобил и имат няколко стотин клипчета от тези изпитания за последните 5 години) щеше да знае че не просто се е справил блестящо а изравнява най добрия им резултат до сега като го прави сигурно и постоянно от 10 опита докато и гумите остават в поносимо състояние за разлика от почти всичко останало до петия опит. А втория най добър резултат с подобна стабилност е на порше карера турбо с 1км по бавно.
  • #15
    1 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    в задачата се пита 560 км с каква максимална скорост се изминават и с колко часа престой за зареждане и след като вдигне 260 колко км ще измине с тази круизна скоростреални тестове показват около 150 км и на връщане се возиш на пътна помощ иначе разтоянието се изминава с 4 часови зареждане по трасето
  • #14
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    онзи с трите гаража ти сигурен ли си че въобще живееш в европа и там където живееш топлата вода от стената ли излиза или си я приготвяш на огън за да не си виждал подземни и надземни гаражни платформи и в същото време да обмисляш покупка на тесла неясно поради каква причина
  • #13
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Пичове, разберете: тесла е бъдещето, електрическите коли до 15 години ще ни засипят. Няма да остане кола с ДВГ. Да си знаете.
  • #12
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Какви платформи, какви 5 лв.? Живея в къща с двоен гараж. Всъщност гаражат е троен, но единият го ползвам за работилница, а като гаражи се ползват двата само. Подземни, надземни платформи??? Нещо май много фантазия имаш. А определенията ти за Тесла са леко казано елементарни и доста ограничени! На тази тема по-добре не говори, че доста се излагаш. Ако електричките не ти допадат и мразиш по една или друга причина тази марка, защо изобщо пишеш такива неща! Просто подминавай и не се занимавай!
  • #11
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Тесла не зная дали е ръб, но ти със сигурност щом пишеш подобни дивотии! Или викаш човека с Теслата няма да се радва на живота?! И то не само през уикенда, а през цялата седмица. И как така реши, че Тесла е недоразумение при условия, че не можеш да си я позволиш, но плюеш? 560km (WLTP)/ 261km/h/ 3,4s 0-100 km/h. Дай боже всекиму такова недоразумение с такива характеристики, никакво обслужване и цена на км най-ниска спрямо който и да е автомобил с ДВГ.
  • #10
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    до онзи с двата гаража има платформи подземни и надземни за колкото автомобила искаш иначе теслата е ръб от всякъде интересен ми е профила на купувача който дава един куфар с пари затова недоразумение вместо да си вземе едно грандтуризмо за уикенда и да се радва на живота