IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го новият кросоувър на KIA

Бъдещият Xceed бе заснет без никакъв камуфлаж

Ето го новият кросоувър на KIA

Снимки на новия член на семейството KIA Ceed бяха публикувани в редица европейски автомобилни издания. На него кросоувърът, който ще получи името Xceed, е без никакъв камуфлаж и това позволява дизайнът му да бъде разгледан подробно.

Основните разлики от останалите модели от гамата на Ceed са в предната част на автомобила. Той е получи изцяло нова главна оптика, други решетка на радиатора и различни брони. В задната час промените не са толкова съществени, но все пак ги има. От стандартния хечбек новият модел се отличава по разширените калници, предпазителите на праговете, новата задна броня и джантите.

Kia Xceed

Новият кросуъвър ще използва двигателите, които се предлагат за стандартния Ceed. З европейския пазар това са 1,0-литров тубомотор със 120 к.с., 1,6-литров атмосферен със 115 к.с., както и турбодвигатели с обем 1,4 и 1,6 литра, развиващи съответно 140 и 205 к.с.

Премиерата на новата KIA XCeed ще се състои по-късно това лято, а пред публика кросоувърът ще се появи по време на автосалона във Франкфурт през септември.

Снимки: Carsweek

0 от 500