IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia загатна бъдещия си малък кросоувър

Моделът вероятно ще се казва Tusker и ще се продава в цял свят

Kia загатна бъдещия си малък кросоувър

Компанията Kia публикува скици на субкомпактен кросоувър, чиито продажби ще стартират до края на 2019 г. В основата на модела е показаният през 2018 г. концепт SP.

От рисунките става ясно, че няма нищо новаторско във външния вид на кросоувъра, а простотата на дизайна показва, че това е серийният прототип, който ще бъде качен на конвейера. Тесните фарове, които получават всички нови модели на Kia, плавно преминават към решетката на радиатора, изпълнена във фирмения стил на марката "нос на акула".

Трите вертикални светодиода на предната броня вероятно ще служат за фарове срещу мъгла, тъй като дневните светлини са интегрирани в горната част на блока и преминават над цялата решетка на радиатора с изключения на малък участък по емблемата.

Kia Tusker

Субкомпактният кросоувър е нарисуван с огромни колела, но вероятно при серийния вариант те ще отпаднат заедно с някои други детайли. В задната част има големи стопове, съединени с хромирана линия. Двете тръби на изпускателната система явно служат само за декор, същото се отнася и за дефлектора в долната част на бронята.

Ако се вярва на публикациите до момента, кросоувърът може да получи името Tusker. Премиерата му е планирана за втората половина на годината, като първо той ще стъпи на пазара в Южна Корея, а след това ще започне предлагането му и в други страни.

Снимки: Kia

 

0 от 500