IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се справя Rolls-Royce Cullinan на тежък терен (ВИДЕО)

Струващият над 350 000 долара всъдеход не се страхува да се поизцапа в калта

Как се справя Rolls-Royce Cullinan на тежък терен (ВИДЕО)

Със сигурност 99,9% от собствениците на Rolls-Royce Cullinan няма дори да си помислят да изкарат автомобила извън добре асфалтираните пътища. Въпреки това, екипът на YouTube-канала TFLOffRoad реши да провери как се справя най-скъпият сериен всъдеход на тежът терен.

Във видеото се вижда как водачът на струващата 350 000 долара машина преминава през гора, като единственото, което прави преди да тръгне, е да активира всъдеходния режим на автомобила. Това става със специален бутон, след което каросерията на Cullinan се повдига с 44 мм и се променят настройките на окачването. Единственото, което шофьорът трябва да направи, е да си сложи колата и да гледа пътя пред него и встрани, защото едва ли някой иска да увреди скъпата боя на машината.

Пневматичното окачане на британския всъдеход непрекъснато променя своите настройки, а системата за задвижване на метирите колела помага за преодоляването на всички препятствия по пътя. Едно от големите предимства на Cullinan е, е дори в такива условия, шумът в салона е намален до минимум, като няма значение дали автомобилът се движи по тежът терен или в градски условия.

Заснетият във видеото автомобил е оборудван с 22-цолови джанти с летни гуми. Заедно с екипа на TFLOffRoad във всъдехода се намират и представители на компанията Rolls-Royce.

Видео: YouTube

 

0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    А аз не видях въобще офроуд никъде,на това руснаците му казват,аз с моята 2109 ще мина от тук,да не говорим за Лада Х крос и то само с предно.Без смислен и грозен супер луксозен автомобил,за много пари,и прилича малко на катафалка.
  • #3
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Грознооо, но пък за сметка на това скъпо. Обезшумяването излиза луди пари напоследък и то за оперираните от естетично възприятие.
  • #2
    13 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Не разбрах къде да си сложи колата? Отзад ли? Писалият статията, толкова ли е разработен, че да си слага цяла машина, като тази! Ето изречението: "Единственото, което шофьорът трябва да направи, е да си сложи колата и да гледа пътя..." Предполагам колана е искал да напише, но се е получила поредната комедия. А за колата мога да кажа, че ми харесва. Много лукс, много стил, много пари струва, много безсмислена по принцип и много грозна, но пък има излъчване. Малко на тухла четворка, но...
  • #1
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Бат Гойко ( преди 4 години )
    Какво означава, специален бутон? Всички бутони са специални. Не може с бутона на запалката да включиш чистачките.