IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кой от The Grand Tour кара най-добре? (ВИДЕО)

Вижте оценката на тест пилота на шоуто Аби Итън

Кой от The Grand Tour кара най-добре? (ВИДЕО)

Спорът за това кой се справя най-добре зад волана: Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд или Джеймс Мей върви от години, като анализаторите търсят обективната истина, а не размяната на шеги между култовите тв водещи, сред които Мей вече си е спечелил прякора Капитан Бавен.

Най-накрая отговорът на този въпрос дава британката Аби Итън, която е тестпилот на шоуто, а заедно с това има и впечатляваща пистова кариера, особено в британския GT шампионат, където тя се появи с пълна програма за 2016 година и се състезава с Maserati в клас GT4. Да не забравяме и трите й титли в марковия пистов шампионат Mazda MX-5 Super Cup. Освен това, през 2017 Али дебютира и в международните GT надпревари с Ferrari 488 в по-високия клас GT3, а този сезон е част от австралийския пистов шампионат Суперкарс, където кара във втората дивизия Супер2.

Накратко, би трябвало да се доверим на Аби, когато дава оценки за пилотирането на един или друг неин колега.

„За мен, най-добър от тримата е Джеръми Кларксън – обясни Итън в интервю за интернет платформата Drivetribe, основана от тримата тв водещи и продуцентът им Анди Уилман. – Джеръми действа решително на пистата, не се плаши да изпързаля колата и атакува завоите.”

В същото интервю Аби посочва и любимата й кола от снимките на шоуто – Lamborghini Huracan Performante, което едва ли е кой знае каква изненада с оглед на възможностите на италианското чудовище.

Цялото интервю на Аби може да гледате във видеото.

 

0 от 500