IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW показа дизайна на новата 1-Series

Конкурентът на Mercedes-Benz A-Class и Audi A3 е разработван в продължение на 5 години

BMW показа дизайна на новата 1-Series

Компанията BMW публикува нови снимки на своя най-малък модел - 1-Series. На тях се вижда базовата версия на хечбека покрита с камуфлаж.
 
Автомобилът, който ще се предлага и като седан, е разработван в продължение на 5 години. Основни конкуренти на новата "единица" ще бъдат Mercedes-Benz A-Class и Audi A3, а премиерата на модела ще се състои по-късно тази година - най-вероятно на автосалона във Франкфурт през есента.

BMW 1-Series

Моделът ще използва модулната платформа FAAR, която е с предно предаване. Благодарение на нея, новата 1-Series ще получи по-голямо вътрешно пространство и ще намали теглото си. В салона ще се появи изцяло нов цифров приборен панел.

BMW 1-Series

Топ-версията на модела е бъде M135i, която ще получи агресивни брони и специална решетка на радиатора в стила на роудстъра Z4. Под капака на този автомобил ще бъде поставен 2,0-литров турбомотор с мощност 306 к.с. и 450 Нм въртящ момент, като той ще работи в комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия.

BMW 1-Series

Новата "единица" на баварците ще е с предно предаване, като водачът ще има на разположение система за разпределяне на въртящия момент BMW Performance Control, както и диференциал M Sport.

BMW 1-Series

Снимка: BMW

0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    По добре изглежда от стара, това поне е някакъв прогрес, защото последно време тенденцията при БМВ беше да стават новите все по грозни.
  • #2
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Този път не са само бъбреците, а и задницата не е съвсем в ред. Този заден стоп с тази завъртулка, може на джендърите или китайците да им хареса, но нормалните хора едва ли. А с това предно какви М версии, какви 5 лв.??? Пак най-продавани ще са версиите с двигатели на Пежо. Пълно извращение с марката бих казал.
  • #1
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Пак се виждат огромни ''бъбреци'', май . Абе, какво им стана на тези ? Скъсаха ги от подигравки заради муцуната на новата седмица, те продължават