IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW разкри подробности за новото M3

Седанът ще бъде представен през есента на 2019 г.

BMW разкри подробности за новото M3

Компанията BMW ще представи новото поколение на спортния седан M3 по време на автосалона във Франкфурт през септември. Това потвърди представител на баварския концерн пред Auto Express, като разкри подробности за модела.

Новото BMW M3 ще получи сериозно преработен 3,0-литров редови мотор с две турбини, който ще се предлага в различни нива на мощност. Стандартният вариант ще развива 480 к.с., докато топ-версията Competition ще получи 510 к.с.

BMW M3

За първи път в историята си седанът ще бъде оборудван със система за задвижване на четирите колела, както това се случи и с новото M5. При това електрониката ще може да прехвърля въртящия момент изцяло на задните колела, така че почитателите на този тип задвижане няма да останат разочаровани.

Към момента най-мощната и най-бърза "пътническа" версия на M3 е моделът с индекс CS. Той е оборудван с 3,0-итров мотор с 6 цилиндъра, развиващ 460 к.с. и 600 Нм. Двигателят работи в комбинация със 7-степенна роботизирана скоростна кутия с два съединителя.

Снимки: AutoExpress

 

0 от 500
  • #13
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Бмв ( преди 4 години )
    Само със четене не става .
  • #12
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Bmw ( преди 4 години )
    .големи разбирачи .някои карал ли е от новите м коли някога за да се изказва!!!!
  • #11
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Не виждам какво съм назад. Всеки ценител на шофирането обича да е в контрол на колата, мощността и начина, по който завива. В името на това да шофира. 4х4 тук няма смисъл. Ако ще гоним времена на писта - да, обезателно модерна 4х4 система ще помогне.
  • #10
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    предвид цената на новата 3серия и предвид цената на старото м4 цената ще е около 100 к еуро явно ще трябва да си счупят касичката или да почакаме за новото 4 купе
  • #9
    4 rate up comment 9 rate down comment
    До долния ( преди 4 години )
    Явно пак си яко назад! Мерцедес го въведе още преди години с 4 matic+ - колата може да е 4Х4, но може да се включи и само на задно така, че никой нищо не губи! А и спортно настроените 4х4 отдавна са по-бързи от задното, даже и на писта! "Слонската тежест" в модерните 4х4 е около 35кг за X drive.А ако искаш леко М3 значи не трябва да мърдаш от Е46 М3 CSL, което новото М3 ще бие поне с обиколка.
  • #8
    9 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    При ускорение 4X4 е добре, но при каране за удоволстиве и забавление - не. Добавя тежест и колата се усеща като слон. Бъркаш различни философии за един автомобил.
  • #7
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Факт! ( преди 4 години )
    Индия е ексгра кво
  • #6
    13 rate up comment 2 rate down comment
    до: Факт! ( преди 4 години )
    Къде ще имигрираш? В Индия ли? Родината на дедите ти...
  • #5
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Американеца ( преди 4 години )
    Един Кадилак е с 640 коня.
  • #4
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Факт! ( преди 4 години )
    Ще ги дишате вие бе копанари аз емигрирам!