IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW разкри подробности за новото M3

Седанът ще бъде представен през есента на 2019 г.

BMW разкри подробности за новото M3

Компанията BMW ще представи новото поколение на спортния седан M3 по време на автосалона във Франкфурт през септември. Това потвърди представител на баварския концерн пред Auto Express, като разкри подробности за модела.

Новото BMW M3 ще получи сериозно преработен 3,0-литров редови мотор с две турбини, който ще се предлага в различни нива на мощност. Стандартният вариант ще развива 480 к.с., докато топ-версията Competition ще получи 510 к.с.

BMW M3

За първи път в историята си седанът ще бъде оборудван със система за задвижване на четирите колела, както това се случи и с новото M5. При това електрониката ще може да прехвърля въртящия момент изцяло на задните колела, така че почитателите на този тип задвижане няма да останат разочаровани.

Към момента най-мощната и най-бърза "пътническа" версия на M3 е моделът с индекс CS. Той е оборудван с 3,0-итров мотор с 6 цилиндъра, развиващ 460 к.с. и 600 Нм. Двигателят работи в комбинация със 7-степенна роботизирана скоростна кутия с два съединителя.

Снимки: AutoExpress

 

0 от 500
  • #3
    14 rate up comment 2 rate down comment
    до първия ( преди 4 години )
    За света не зная, но Бай *** си мечтае не за електрички, а за дизел. Масово хората у нас мислят за нафтова печка. Хората по света започват поетапно да изхвърлят дизелите от употреба, а ние както винаги сме много години назад. След 10-15 г и у нас може да дойде положението и ние да изхвърлим тракалниците, а до тогава ще дишаме саждите и ФПЧ, азотно окиси и всички елементи на Менделеевата таблица.
  • #2
    11 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Това БМВ вече ми харесва. Без забележки! И най-важното, че вече е със задвижване на 4-те колелета, а не както до сега само на задно. Най-после разбраха, че с такива мощности на задно не е никак добре. Най-малкото при ускорение ти трябва 4х4. Интересно какви пари ще му искат. Мисля, че там ще е най-голямото разочарование.
  • #1
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Накрая ... ( преди 4 години )
    съвършеното М3, тогава когато светът говори и мечтае за електрички.