IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen събра за 10-и път най-големите си фенове у нас

Юбилейното изданието на VW Club Fest се провежда в столицата

Volkswagen събра за 10-и път най-големите си фенове у нас

От 10 до 12 май в "Интер Експо Център" в София се провежда 10-ото юбилейно издание на VW Club Fest. Неговата цел е да демонстрира разнообразието от автомобили на германската група, както и феновете, които живеят с тях. Някои от тях са от чужбина, но пристигнаха в столицата, за да се включат в събитието, като покажат своите машини.

Независимо дали харесвате класически автомобили, тунинговани или състезателни машини, в залите на изложението има за всекиго по нещо. Традиционно са представени марките, които са част от концерна, като Porsche BG - официален представител на Volkswagen за България, също участва с най-новите си модели. 

За феновете са предвидени доста забавления и награди, а един от тях ще си тръгне от тазгодишния фест с чисто нов Volkswagen T-Cross.


 

0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Що триете коментарите ве, фау ве сектантиии .. тия коли са пълна *** квото и да си говорим...
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    zoom in ( преди 4 години )
    Аз пъкго посетих вчера. Беше пълно с автомобилни ентусиасти, хора, които според възможностите си и разбиранията си са претворили обикновените стокови коли в нещо, което се е превърнало в повече от хоби. Такива хора със сигурност има не само сред VAG феновете... като съм сигурен и че част от тези другите бяха вчера също там.Няма нищо лошо в дребни заяждания, но да се подиграваш на човек, който е вложил много в нещо, което му харесва е тъпо.И аз не съм фен на супер смъкнатите коли, ама кво пък ...
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Погледни разноцветните джанти ве ***! Погледни копторите с нископрофилните гуми как им стоят, като на свинче звънче, лепенки, светлинки, кюнци и т.н. Виждам много ги разбираш нещата и от де да знаем ние обикновените хора, че това са туниги от световно известни фирми. Само се чудя как не си чувал за пернишки тунинг. Не е нужно да си от там,че да го знаеш. Всеки с поне малко обща култура го знае и е синоним на кич.
  • #2
    4 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Гледах галерията и все пернишки тунинг ми се набива на очи. Лошо няма. Щом им харесват така колите да си ги карат със здраве. Мен лично никак не ме радват така разкрасени. Както и да е подробности. Важното е обаче, защо непристрастната АутоК0медия дава гласност само за това събитие и за тази марка. Има толкова много други марки, които си правят събори, но само за ФВ пишете, т.е. за спонсорите си само. Ами мисля, че не е съвсем редно това да се преви така!
  • #1
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Факт! ( преди 4 години )
    Весели празници на феновете на Фау Ве в Бг