IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Model S се взриви на паркинг (ВИДЕО)

Компанията на Мъск започва разследване на инцидента

Tesla Model S се взриви на паркинг (ВИДЕО)

В една от социалните мрежи в Китай - Weibo, се появи видео със самозапалила се и изгоряла Tesla Model S. На видеото се вижда как първо под електромобила се появява дим, след това лифтбекът се взривява и започва да гори.

Инцидентът се е случил в подземен паркинт в Шанхай, като няма пострадали. Веднага след излъчването на записа по няколко телевизия, ръководството на Tesla обяви, че е сформирало специален екип от експерти, които заминават за Китай, за да разследват инцидента.

Специалистите ще работят заедно с местните власти и ще се опитат да намерят причините за внезапното запалване и изгаряне на електромобила. 
"След като разбрахме за инцидента в Шанхай, веднага изпратихме хора, които да проверят какъв е случая. Свързахме се с нужните отдели за да разберем по-добре ситуацията, написаха от Tesla в официалния си профил във Weibo.

Това е поредния инцидент с Tesla Model S. През февруари кола от модела катастрофира в Маями, като след удара блокира вратите, и водачът не можа да излезе и изгоря.

Видео: YouTube 


 

0 от 500
  • #3
    39 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Той тоя с А6-цата никога не си е купувал кола :D
  • #2
    45 rate up comment 5 rate down comment
    Що така ( преди 4 години )
    Миналия месец на един приятел новото Рено Канго се запали паркирано пред тях и изгоря цялото имам снимки ако трябва някой да пише статия :) Ама никой не написа статия за него пък от рено нещо не пратиха екип да раследва, даже и от пожарната не им беше интересно какво е станало що тъй не знам : D
  • #1
    52 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Мисля, че човека с А6-цата никога няма да си купи Тесла.