IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan загатна за нов кросоувър

Дебютът му ще бъде на изложението в Шанхай

Nissan загатна за нов кросоувър

В средата на месеца отваря врати автомобилното изложение в китайския град Шанхай. Това събитие е доста специфично и невъзможно да се подготвите напълно за изненадите му. Една от тях е новият кросоувър на Nissan, който ще бъде показан под дъщерната марка на японската компания.

Venucia

Името Venucia е плод на сътрудничеството на японския производител с с Dongfeng - новата марка съществува на китайския пазар от 2012 г. Моделната й гама засега не е твърде голяма, освен това е и време да обнови дизайна. Именно новия дизайн ще демонстрира този прототип.

Venucia

Новият кросоувър на Nissan (очевидно базиран на японски компоненти) се появи на тийзъри, които въпреки това са доста информативни. Заслужава да се отбележи доста смелото оформление на светлините, екстравагантния декор, привичен за китайската автомобилна индустрия, и доста спокойния силует, което може да намеква на близостта на автомобила към масовото производство. Тъй или иначе това все още не е ясно, както и техническите характеристики на новия модел. Повече подробности ще станат известни след премиерата.

Снимки: Nissan

0 от 500