IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Captiva-та ми е Rolls-Royce (ВИДЕО)

В Индия се появи по-семпла версия на Cullinan

Captiva-та ми е Rolls-Royce (ВИДЕО)

Видео, дълго едва 41 секунди и заснето на улицата в Хидерабад, Индия, успя да породи съмнение за пътя на развитие на най-луксозния SUV на света – Rolls-Royce Cullinan. Но едно по-внимателно вглеждане показва, че всъщност става въпрос за нечий проект или по-скоро за сериозен опит за префасонирането на Chevrolet Captiva в копие на британския SUV. Сега спомнихте ли си историите, че предсерийният прототип на Cullinan е бил загубен? Явно обаче, че не се крие в Хидерабад.

Captiva все още може да се срещне в Европа, въпреки изтеглянето на Chevrolet от Стария континент преди няколко години, а в Щатите моделът се предлага само на корпоративни клиенти, които купуват коли за флоти.

Как е била променена каросерията на корейския Chevrolet? С доста фиброкарбон и точно копиране на формите на предницата на големия британски модел. Освен това, най-голямото попадение е точната имитация на цвета, в който може да бъде поръчан Cullinan и най-общо се описва като „мармаладено златно”.

Иначе, в Индия явно стриктно спазват традициите на най-успелите имитатори на интересни модели – китайците. На външен вид копието прилича на оригинала, но задвижването няма нищо общо. В случая с Captiva обаче положението не е толкова драматично като при китайците, като това важи както за дизеловите, така и за бензиновите мотори.

 

0 от 500