IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes показа салона на малката G-Class

Кросоувърът GLB ще излезе на пазара в края на годината

Mercedes показа салона на малката G-Class

Компанията Mercedes-Benz публикува първа снимки на интериора на новия кросоувър GLB, чиято световна премиера ще се състои на автоалона в Шанхай в средата на април. Серийната версия на автомобила ще заеме място между моделите  GLA и GLC в гамата на марката, но ще бъде в стила на G-Class, известен с ръбатия си дизайн.

Ако се съди по снимките, Mercedes-Benz GLB ще получи информационно-развлекателен комплекс MBUX с гласово и жестово управление. В случая цифровият приборен панел е обединен в един блок със сензорния екран на мултимедийната система.

Кросоувърът е изграден на модернизарана платфома MFA, която е в основата на новите поколения на A-Class, GLA и CLA. В гамата двигателя влизат бензинови и дизелови мотори с мощност от 160 до 300 к.с. Моделът ще е достъпен като с предно предаване, така и със система за задвижване на четирите колела.

В списъка с допълнителни опции на бъдещия GLB ще влязат адаптивни амортисьори и пневматично окачване. Кросоувърът ще се предлага и с най-модерните системи за безопасност и асистенти на водача.

По предварителни данни, серийното производството на кросоувъра ще стартира в края на 2019 г., като то ще се осъществява в завода на Mercedes в германския град Ращад.

Снимка: Mercedes-Benz

0 от 500
  • #7
    32 rate up comment 0 rate down comment
    abc ( преди 5 години )
    Голяма излагация. Та този смешен таблет поне да бяха му сложили една козирка отгоре да не му свети слънцето.
  • #6
    38 rate up comment 1 rate down comment
    До #2 ( преди 5 години )
    За жалост си ужасно прав. Ония "чаршафи" се кефят като индианци на всичко лъскаво и пъстро. Идеята за един огромен таблет е ужасно непрактична- като блесне слънцето *** различи нещо на екрана
  • #5
    40 rate up comment 0 rate down comment
    ss ( преди 5 години )
    Е па "вижте го на живо", ама то по цел ден из форумите, кога ще стигнат мангизите!!
  • #4
    37 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Интериора го вижте на живо.Няма нищо дразнещо както е на снимките.Всичко е ок на живо и удобно за боравене.
  • #3
    34 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Интериора го вижте на живо.Няма нищо дразнещо както е на снимките.Всичко е ок на живо и удобно за боравене.
  • #2
    40 rate up comment 3 rate down comment
    До 1 ( преди 5 години )
    Трябва да се харесва на арабската клиентела. На Мерцедес интериорите последните 5 години станаха прекалено помпозни. *** сред арабите се продава като топъл хляб ***.
  • #1
    39 rate up comment 10 rate down comment
    .. ( преди 5 години )
    Харесвам Мерцедес, но е време да уволнят целия екип, който се грижи за интериора.Кой по дяволите реши, че на този таблет мястото му е там? Изключително нескопосано "турен" просто щото са им казали, че трябва да има таблет.Ужасно грозно и неестетично седи.