IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новите BMW X5 M и X6 M бяха хванати без камуфлаж (обновена)

Двата всъдехода ще получат версии Competion с мощност 625 к.с.

Новите BMW X5 M и X6 M бяха хванати без камуфлаж (обновена)

Автомобилният портал bmwblog.com публикува снимки на "напомпаните" кросоувъри BMW X5 M5 и X6 M. В обектива на камерата е попаднал ярко-червен екземпляр на X5 M във версията М Competition, както и сив X6 M. Снимките най-вероятно са направени в завода на компанията в САЩ, където ще се сглобяват автомобилите.

BMW X6 M

За това, че пред нас са най-мощните версии на двата SUV-модела, подсказва логото, а също така и някои особености на екстериора. BMW X5 M е получило нови задни брони, 4 тръби на изпускателната система, огледала с оригинална форма и различна вътрешна част на вратите. При X6 M също разликите от стандартния модел са очевидни.

BMW X5 M

Има и снимка на интериора на червения автомобил, където са поставени специален спортен волан, както и седалки с по-голяма странична поддръжка. Всички останало засега остава извън кадър, но според информациите, феновете на марката няма да останат дълго в неведение. Очаква се премиерата на двата модела да се състои до края на лятото, а пред публика те ще бъде представени на автосалона във Франкфурт през септември.

BMW X5 M

Под капака на спортните всъдеходи ще попадне 4,4-литровият V8 с две турбини, който видяхме при новото BMW M5. Той ще развива 600 к.с., а при версията M Competition - 625 к.с. Моторът ще бъде комбиниран с 8-степенна автоматична скоростна кутия и фирмената система за задвижване на четирите колела xDrive. С този двигател кросувърите ще ускоряват от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди.

Снимки: bmwblog

0 от 500