IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi представя визията си за бъдещето на автомобилите

Компанията подготвя две напълно нови концептуалния разработки

Audi представя визията си за бъдещето на автомобилите

До края на 2019 г. компанията Audi ще демонстрира два напълно нови концептуалния разработки, чиято цел е да се погледне към далечното бъдеще на автомобилната индустрия. Двата модела няма да се появят в серийно производство, съобщава Autocar.

Пред изданието главният дизайнер на Audi - Марк Лихте, обяви, че в последно време в компанията са залагали на концептуални модели, които са съвсем близо до серийно производство и съответно може да бъдат определени като "предсерийни прототипи". С новите две концепции дизайнерите на марката показват, как си представят бъдещето на електромобилите след 10-15 години.

"В момента ние работим с автономни системи от 3-то ниво, но един от новите ни прототипи ще получи 4-о ниво и ще има напълно различен интериор. Той трябва да покаже, как ще изглежда салонът на автомобила с волан или без него", обясни Лихте.

Вторият прототип ще бъде показан на автосалона във Франкфурт през септември, но за него липсват каквито и да е подробности. Предполага се, че това също е електромобил, който разполага с най-новите технологии на марката.

Снимки: Audi

0 от 500