IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Supra не ви харесва? Изберете нещо друго

8 спортни коли, които могат да отвлекат внимание от модела на Toyota

Новата Supra не ви харесва? Изберете нещо друго

Повече от месец след световната премиера на новата Toyota Supra тя продължава да е в центъра на вниманието. Много фенове на марката признават, че не са харесали колата, тъй като са искали да видят нещо друго. Тя отстъпва като динамика на Nissan GT-R и Honda NSX, които някога бяха нейни директни конкуренти, а освен това в нея има прекалено много елементи от BMW - нещо, което част от публиката трудно приема.

Разбира се, проблемът с неоправданите очаквания е напълно очакван. Разработката на автомобила продължи дълго време и това донякъде изчерпа търпението на час от феновете на модела. Пазарът на спортни коли обаче е достатъчно голям и на него има модели на горе-долу същата цена, които спокойно могат да заместят Supra. Ето 8 от тях.

0 от 500
  • #11
    6 rate up comment 0 rate down comment
    .................. ( преди 5 години )
    Не мога да разбера защо всички авто-фенове и журналисти се правят,че са изумено разочаровани от новата Супра при положение,че всеки един от вас или поне тези които се интересуват от коли знаят от самото начало,че Z4 и Supra ще са на една платформа и се разработват заедно???? Александър Дюма не е написал толкова голяма книга колкото вие упреци към колата още не е започнала да се продава а вие вече алтернативи взехте да търсите !!!!!!!!
  • #10
    2 rate up comment 1 rate down comment
    nikitoblend ( преди 5 години )
    От Тойота забъркаха една манджа с грозде за новата Супра. Ще останат разочаровани от продажбите.
  • #9
    4 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    От няколко години го повтарям и сега пак ще го кажа. Добре, че е БМВ и тия да видят спортен автомобил.И колкото и да ви се иска, двигател от М3 няма да видите, ами в най-добрия случай ще е двигател от БМВ 340i. Но каквото и да ви дадат хората като не ви се получава да направите автомобил, ще си рекламирате пак хибридите.Впрочем някой видя ли рекламата как "супер-екологичните", "мега-чистите" Тойоти, меко казано плюят по електричките, за да си продават хибридите. Смешници.
  • #8
    3 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Доколкото успях да прочета изявления от чужди специализирани сайтове това е само началото.Спортното поделение на тойота -Gazoo ,подготвя силно оптимизирана версия на посочената супра , спекулациите продължават дори с поставяне на новия двигател за предстоящото М3 , който доколкото съм осведомен е способен да понесе доста голямо ,,напомпване" от към мощност, и ако приемем това за осъществима идея в близко бъдеще вече може до говорим за един достоен наследник на легендарния му предшественик.
  • #7
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Поне от моя гледна точка , супрата на горния фотос е отлично изглеждаща .Няма как да е едно към едно с концептуалния модел има определени изисквания към серийните модели в този смисъл са направени и съответните промени към екстериорния профил на модела и въпреки това колата е много добре изглеждаща. И в този ред на мисли е ясно , че мненията за този модел ще са разнопосочни едни ще го оплюват други ще са възхитени от него. Трудно е да се наложи нов модел под същото име спрямо легендата.
  • #6
    6 rate up comment 2 rate down comment
    FF ( преди 5 години )
    Това Тойота го може...хаха..20 години приказки,излзиа утре, незнам си кво едни 3Д рендери чудо..и накрая...такава опоскана версия с чужд хардуер.Е толкова си можете другари японци.Само стари лаври и много приказки.Докато не си подобрите мениджмънта..загивация.
  • #5
    8 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    С тази кола много се изложиха от Тойота.Продажбите ще бъдат просто никакви. Никой истински фен на марката няма да си купи маскирано БМВ. А феновете на култа Супра сигурно са бесни. Толкова години чакане и накрая подобна подигравка. Щом мен ме е яд, без да съм фен на модела си представям за феновете какво е...
  • #4
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Погазва тотално българската реч, но за сметка на това филтърът, който е на форума не ти позволява да напишеш едно нормално мнение, без част от думите да не са модерирани и излезли, като звездички. Да не говорим и за триенето на мнения, неудобни за някой си ***, който вместо да оправи писането си се занимава с друго.
  • #3
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Родна реч... ( преди 5 години )
    "...донякъде изчерпа търпението на ЧАС от феновете...";"Първото е, че японският автомобил ДА възможност да бъде възкресен..."Още една статия погазваща българския език и граматика.
  • #2
    10 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    те всички са по хубави от Супрата. За разлика от концепта, серийният им модел изглежда като китайска играчка.