IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-некадърните крадци на света

Механичната скоростна кутия пази по-добре и от най-скъпата аларма, поне в Щатите

Най-некадърните крадци на света

Поне веднъж на няколко месеца в Щатите в новините влиза неуспешен опит за кражба на автомобил, провален от неумението на пишман-крадците да подкарат колата, която е с механични скорости.

Но 2019 започна с още по-впечатляващ случай, този път в Алабама, за който може да разберете повече от видеото и новините на местния канал Fox 10.

Накратко, историята е следната. На бензиностанция спира мъж, който кара Honda Civic, модел 1995 година с механична скоростна кутия. След малко пристига черно SUV, в което има четирима човека. Те паркират до Honda-та, двама от тях се прехвърлят в японската кола и се опитват да я подкарат, както се оказва безуспешно. Това е заснето от охранителните камери.

Но това изобщо не е всичко. Собственикът на Civic-а излиза, вижда, че се опитват да му откраднат колата, връща се вътре, за да вземе телефон и успява да заснеме лицето на шофьора на колата на крадците, както естествено и регистрационния й номер.

Както се казва, единственото, което липсва е някой от крадците да си беше изпуснал портфейла с документите на паркинга.

По-късно полицията съобщи, че заснетият водач е 32-годишният Блейк Лорънс, който е фаворит за глупак №1 на годината. Тъй като в деня, в който е станал проваления опит за кражба на Honda-та, Блейк се опитал да обере магазин със самоделен пистолет. Продавачът се справил с неуспешния опит за обир, след което Блейк, вече с доста по-обран тон попитал дали може да си купи бира и да забравят за обира..

Със сигурност Блейк ще стане легенда в затвора, няма начин просто.

0 от 500