IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen превърна Transporter в подвижен фитнес (ВИДЕО)

Компанията показва как шофьорът може да поддържа форма с помощта на налични инстументи

Volkswagen превърна Transporter в подвижен фитнес (ВИДЕО)

Британското подразделение за лекотоварни автомобили на концерна Volkswagen превърна буса Transporter в мобилен фитнес-салон. Компанията публикува и видео, в което кондиционен треньор показва, че добра форма може да се поддържа и само с помощта на налични инструменти.

фитнес

Според проучване във Великобритания, шофьорите на лекотоварни автомобили прекарват средно близо 3 часа на ден зад волана, което ги обездвижва допълнително. Заради естеството на работата си, те няма време за спортуване. Специална за тях кондиционният специалист Джеймс Дийн изготви специална програма.

фитнес

Специалистът по физическа подготовка, който работи с много професионалния атлети в Обединеното кралство, нагледно показва как за поддържане на добра форма може да се използва както самия автомобил, така и голяма част от превозваните в него инструменти.

фитнес

Самата програма се състои от 6 различни упражнения. Така например, за скачане може да бъде използван дебел кабел, а за прикляквания – сандък с инструменти. За различни подскочи удобни са праговете на автомобила.

Това е поредната стъпка на Volkswagen за представяне на големите възможности на Crafter. Компанията вече показа, че бусът може да се превърне във функционален дом на два етажа, който разполага с две спални, кухня с печка с фурна и 70-литов хладилник, душ и тоалетна.

Снимка и видео: Volkswagen

 

 

0 от 500