IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ругаещ VW e-Golf изненада американците

„Посланието” е било открито, преди хечбекът да стигне до клиент

Ругаещ VW e-Golf изненада американците

Концернът Volkswagen иска да стане най-големият производител на електромобили в света, като важна роля в този план играе и превземането на американския пазар. Засега единственият модел на ток, предлагат от германците в Щатите, е хечбекът e-Golf, който се доставя по море от Европа.

Именно един от тези автомобил изненада неприятно дилър от град Рочестър, съобщава изданието Jalopnik. По време на пътя от завода в Европа до САЩ неизвестен до момента шегаджия е влязъл в бордовия компютър на колата и е сменил приветствения надпис, който излиза на дисплея след стартиране на електромотора. Посланието е било открито по време на предпродажбената подготовка на хечбека и той гласи: „Welcome Fuck of USA”.

01-2

Засега от представителството на Volkswagen не коментират случката. Според дилъра от Рочестър, някой се е опитал да се пошегува, но не е изключено подобно послание да е качено и на други автомобили от модела, докарани в САЩ. Ако само една такава машина стигне до клиент, то скандалът със сигурност ще бъде грандиозен. Затова и всички e-Golf, доставяни в Щатите, ще бъдат проверени.

01-3

Читатели на Jalopnik побързаха да се пошегуат, че ругатнята е послание от работниците на  Volkswagen към американците за Дизелгейт, както и за търговска война, обявена на Европа от президента на САЩ – Доналд Тръмп.

Снимки: Volkswagen, Jalopnik

 

 

0 от 500