IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

9ff с нова версия на кабриолета Porsche 911 Turbo

Тунинговото ателие 9ff обяви за нова своя доработка на кабриолета Porsche 911 Turbo.

9ff с нова версия на кабриолета Porsche 911 Turbo
Премиерата на този автомобил ще бъде на тунинговото шоу в Есен, което се открива утре, събота 28 ноември. Автомобилът е наречен 9ff Speed9.

Той се различава от серийния модел по значително увеличената мощност. От стандартните 500 к.с. до 650 к.с. Двигателят е тип boxer с обем 3.8 литра, с две турбини и директно впръскване на горивото.


Мощността е повишена от експертите на 9ff чрез нова настройка на електронния блок за управление (ECU), монтиране на нов въздушен филтър, модернизация на двете турбини и интеркулърите, монтиране на изцяло нова изпускателна система със спортен катализатор. В резултат на промените освен повишената мощност със 150 к.с. се е получил и максимален въртящ момент от 830 Nm.


Ускорението на 9ff Speed9 от място до 100 км/час е за 3.3 секунди, а максималната му скорост е 330 км/час. Освен промените по двигателя, от 9ff са преработили и окачването и са монтирали на кабриолета 911 Turbo нова спирачна система. Джантите са фирмени с размер 19 цола.


Тунинговото ателие е премахнало задните седалки и вместо тях се е появила втора предпазна дъгообразна рама. Цената на 9ff Speed9 в Германия е 239 000 евро, това е почти два и половина пъти повече от серийното Porsche 911 Turbo.
Преди време от 9ff съобщи за друга версия на кабриолета Porsche 911 Turbo, за която твърдят, че е „най-мощният кабриолет на света”. Колата е с мощност 910 к.с. и ускорява за 3.1 секунди, като има максимална скорост от 392 км/час.  
0 от 500
  • #15
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Wane ( преди 14 години )
    Уважавам мнението то, че външия вид не ти допада, обаче от поста ти си личи, че не си много навътре с колите. "Двете големи дупки отзад" са си там и при стандарното Turbo, което също както това разполага със задно разположен двигател. Пък дали те раадват или не, не е важно при една high-performance кола като тази. Двигателя все пак си иска своето - повече кислород=по-висока ефективност ;)
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Както казах това са впечатления на брокери от Уолстрийт ,а и не е нужно да се обяснява много. Достатъчно е да се види ,коя е най-продаваната спортна марка в САЩ! Ама кой да чете и да се интересува.. Нали е по-лесно да покажеш колко си ***. Иначе на всички ни е ясно ,че това грозде е прекалено високо за теб и почва да ти се привижда ,че е кисело. И Миризма, ако не можеш да четеш кво съм писал и ти се привиждат жени ,бегай да гледаш майка си като *** и драсни една бърза тапанарка.
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    ggg ( преди 14 години )
    Нещо не мога да го харесам точно това Порше. Предната броня е много голяма, не ми допада. Също и тези две големи дупки отзад най вероятно е трябвало да бъдат там, заради централно разположения мотор, но нещо не ме радват.Ако някога мога да си позволя толкова пари за кола, това опредалено не е моя модел, ако ще двигателят да е пипнат и до 1000 кончета.
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 14 години )
    Защо обиждаш жена му, като е прав? Имаше предаване, в което показаха, че вече не е модерно да те вземат от летището с лимузината на Кадилак или Линкълн, ами да дойде да те прибере сина ти с Порше-то, да ти сложи куфата на задната седалка и да отпраши некултурно от летището. Явно човека е прав за това, което е написал и му вярвам.
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Wane ( преди 14 години )
    Какъв Boxter бе момчета? Преработено Turbo е. Махнали са втория ред седалки просто и от 2+2 е станала двуместна машината... вероятно с цел по-ниско въздушно съпротивление, или пък по ниска маса... или просто, за да е по-различно, знам ли ги...
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    flat6 ( преди 14 години )
    абе на сайта май си е 911, макар че още няма официални данни
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    flat6 ( преди 14 години )
    и аз мисля че е бокстер. задницата мяза много на централен двигател. а каквото се вижда от интериора също напомня на бокстер. но най-добре да се види на сайта на фирмата.
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    това е боксер на снимките не е 911 турбо
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    лесния ( преди 14 години )
    изключително лесна за всекидневно шофиране....ти разцепи мрака бе, пежо! ти за жена си ли се изказа?!
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    вагин ( преди 14 години )
    айде вземете по една снимка на порш и бегайте да лъскате бастунчетата.....ха-ха-ха...чикиджии нещастни...е*ати *** коли! най-смешните в класа си.