IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Зелена светлина за BMW 335i GT

Баварците пускат по-малкия брат на Серия 5 GT до 2011 г.

Зелена светлина за BMW 335i GT
Също като Серия 5 GT, базираното на Серия 3 - BMW 335i GT ще има по-високо оборудване и ще се позиционира ценово между 3-та и 5-та серия.

Този нов модел ще се бори с комбито на Audi А4 и SUV модела Q3. Ще предлага повече пространство в сравнение със Серия-3 и багажна врата с механизъм на отваряне, сходен с този на Серия 5 GT.

Формата на купето и особено страничната му линия ще напомня тази на Х6, като най-вероятно дизайна ще бъде доста сходен с този на Серия 5 GT.

Според информацията, колата ще предлага 4 или 5 места, а двигателите ще бъдат аналогични с тези на Серия-3. Като начало ще се предлага модификацията 335i GT, а на по-късен етап е възможно да видим дори и М-версия.

С появата на този модел, трета серия на BMW ще предлага пет модификации - купе, кабриолет, седан, комби и този нов GT модел. Това ще даде на компанията сериозно преимущество при борбата с основните конкуренти, но най-вероятно ще намали търсенето на SUV модели, като X1 и X3.
0 от 500