IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Две нови версии на BMW Серия 1

Компанията е подготвила две нови нива на оборудване за Серия 1.

Две нови версии на BMW Серия 1
Модификациите ще се наричат Lifestyle и Sport и ще бъдат представени през септември. Ще предлагат задвижване само към задните колела и са предвидени за моделите с три и пет врати.

BMW Серия 1 Lifestyle ще се предлага със специална кафява боя и салон обшит в същия цвят. Колата ще се отличава и по 17-инчовите леки алуминиеви джанти и хромираните ауспухови тръби.

Модификацията Sport ще включва M Sport пакет, допълнен от по-стегнато окачване и специални алуминиеви джанти. В салона ще бъдат налични алуминиеви педали, спортен скоростен лост и волан с логото на M Power.

Тези два модела ще се предлагат оборудвани с бензинов или дизелов агрегат. Бензиновата версия ще разчита на двигател с обем 2.0 литра, доставящ 170 к.с. С него тя ще ускорява до 100 км/ч. за 7.8 сек. и ще развива максимална скорост от 240 км/ч.

Дизеловата модификация ще се оборудва също с 2.0-литров мотор. Той ще гарантира мощност равна на 143 к.с. и ускорение до 100 км/ч. за 9 сек. Според информацията, този двигател ще изисква средно по 4.5 литра на всеки 100 км.
0 от 500