IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda обнови Stream

Компактният MPV модел Honda Stream премина през модернизация в средата на жизнения си цикъл.

Honda обнови Stream
Японският модел с три реда седалки, който прилича на кросоувър между MPV и комби, е обновен основно. В предната част виждаме нова броня, нова радиаторна решетка. 


Промени има и в техническата част, като окачването например е изцяло променено. Друга новина при модела е появата на нова степен на оборудване, наречена RST, която придава по-спортен вид на Stream и напомня за „горещите” R-Type модели на фирмата. 


Този вариант е със специален body kit, включващ нова задна броня с интегриран дифузьор и нови задни светлини. Honda Stream RST е с нов модел лети джанти, спортни седалки и други промени в интериора с различни алуминиеви допълнения, кожен волан и кожен лост за смяна на скоростите. 


При тази по-спортна версия RST е премахната третата редица седалки за да се намали теглото на автомобила. За съжаление този вариант на Stream RST ще се предлага със същите двигатели, които познаваме от стандартния вариант – бензинови агрегати i-VTEC с обем 1.8 и 2.0 литра и мощност съответно 140 и 150 к.с. 

0 от 500