IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda вече подготвя новия Civic

В интернет се появиха някои информации за следващото поколение на Honda Civic, което трябва да бъде на пазара през 2011 г.

Honda вече подготвя новия Civic
В Honda смятат да запазят досегашната традиция и да предложат различни варианти на модела за пазарите в Япония, САЩ и Европа. Американската версия ще бъде във варианти купе и седан, докато за другите пазари основната версия ще бъде хечбек.  


Очаква се бъдещата нова Honda Civic да има и хибриден вариант с бензинов двигател с мощност 1.5 литра, който ще се комбинира със системата на Honda Integrated Motor Assist. 

Има информации, че този  двигател ще се използва и от новия хибриден хечбек CR-Z. Скоростната кутия ще бъде механична с шест степени, но вероятно ще се предлага и вариант с автоматичната трансмисия CVT. Ако това, което виждаме на снимката е бъдещото поколение на Civic, то несъмнено е позагубило от футуристичния стил на сегашната генерация, особено в предната си част. 

Ще имаме повече яснота както за бъдещия Civic, така и за новия CR-Z още този октомври на автомобилния салон в Токио, където много вероятно ще видим прототипи на тези модели.  
0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    TOYOTA FAN ( преди 15 години )
    I dokato MoTko se moTae iz internet ,sled starta na prodazhbite (18mai) porachkite za noviya Prius v Japan nadhvarlyat 100000 broiki.
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    MoTkO ( преди 15 години )
    бе тия жълтури са голема работаняма няма и пуснат на пазара некой автомобил с дизайн от 26-ти век :)
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    мммда... феноменален автомобил , за съжаление малко скъп в България... А относно дръжките на вратите , може да бъдат видяни същите при алфа 156 преди повече от 10 години :)
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Само се надявам, че ще запазят линията на сегашния Civic. прекрасна кола. Една от малкото, които изглеждат така, както са показани при направата на концепта. супер щур дизайн. Като са започне от дръжките на вратата и се стигне до триъгалните ауспуси минаващи през задната броня - жестока кола. А да не говорим за Type R
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Ванката ( преди 15 години )
    От една рисунка не се изяснява дизайна!