IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Япония започнаха продажбите на Subaru Legacy Touring Wagon

Вчера в Япония Subaru официално стартира продажбите на новото поколение на Legacy, версия комби.

В Япония започнаха продажбите на Subaru Legacy Touring Wagon
Автомобилът е наречен  Legacy Touring Wagon. Колата се отличава от модела Outback по по-малкия пътен просвет и липсата на други външни белези на off-road модел. Има и някои козметични промени по външния вид, като нови черупки на външните огледала, променена решетка на радиатора, нова задна броня.

На пазара в Япония Subaru предлага Legacy Touring Wagon с два бензинови двигателя тип “boxer” с обем 2.5 литра, в атмосферен и в турбовариант. При първия мощността е 170 к.с., а при втория 265 к.с. Ще има и трета възможност за избор – бензинов двигател с шест цилиндъра и обем 3.6 литра, с мощност 256 к.с.

В зависимост от модификацията тези двигатели ще се комбинират с механична скоростна кутия с шест предавки, автомат с пет скорости или трансмисия Lineartronic.
Според британското списание Autocar, в Европа новия комби Subaru Legacy ще бъде предлаган и с един дизелов двигател, модернизирана версия на двулитровия агрегат на Subaru.

В Япония автомобилът вече е в продажба, а в Европа премиерата ще бъде през септември на автомобилното шоу във Франкфурт, като продажбите ще започнат до края на годината.
0 от 500