IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

АвтоВАЗ ще прави комби версия на Priora

Производството на комби версията на Lada Priora започва на 27 май, съобщават от фирмата.

АвтоВАЗ ще прави комби версия на Priora

Продажбите на тази версия в Русия ще започнат от 20 юни. Според агенция  Автостат, първото комби ще бъде с луксозно оборудване, включващо въздушни възглавници, електрически прозорци и огледала, подгряване на предните седалки, ABS, климатроник, асистент за паркиране и др.
Цената на Lada Priora версия комби ще бъде по-висока от тази на седана и ще започва от около 350 000 рубли (около 15 700 лева).  
0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    brix ( преди 15 години )
    За тези пари определно си струва да си купя тази кола. Вече съм решил тя да ми е следващата. В момента карам Ситроен Берлинго за което съм заплатил 26 000 лева и няма и наполовина толкова екстри. А тази е с цели 10 000 лева по-евтина. Освен това парното на моята е под всяка критика но все пак тя е правена за страна с горещ климат. Така че преди да коментирате осведомете се малко по добре че ставате смешни!
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    rix ( преди 15 години )
    Какво за краш-тестовете на Лада?Пълна трагедия са!А за такива пари спокойно мога да си купя някой малък фиат или хюндай,и ще съм сто пъти по-доволен от кято и да било лада.
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    auto ( преди 15 години )
    до IMC-разхода на какина нее 13.6-в голяма грашка си-вярно 4ее лада,но нее никък зле-не мислете 4е защитавам марката...напротив-но имах вазможността да покарам доста марки западни автомобили-работата ми е такава просто/говоря за 2 употреба/-никък нее розово положението и с тях...ама никък.и погледнете какво става в сервизите...лелеееее мале!! така 4е за тези пари-по добре нова лада,отколкото издухана до неузнаваемост друга ЗАПАДНА КОЛИЦА-и наи интересното е,4е на краш тестовете резултатите са мн
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Поредната руска глупост,която ще се разпадне на 1-я ден ,като всичките им творения на Lada-Нива ,Chevrolet и т.н. знаете ги много добре що за качество са.Отделно пък оборудването -в Европа вече се говори за EURO V
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    IMC ( преди 15 години )
    Разхода също е от значение защото на Калина ако не ме лъже паметта е 13,6 /100 което не си заслужава, просто дори да е по-евтино първоначално после излиза по-скъпо.
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    U96 ( преди 15 години )
    Ключа за успех на тази Лада се крие в резултата от краш-тестовете.Това е най-важното за да се продава в Европа.
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Niki ( преди 15 години )
    Kato cqlo, kofti kola :((((
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Ванката ( преди 15 години )
    За 15 700 лева,според мен си струва,все пак това е ЛАда,не е Ferrari,не може да очакваме супер качество на изработката!Може би Lada Priora ще е конкурент на Dacia Logan MCV. :)
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    mama miq ( преди 15 години )
    toyota landcruiser