IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Парис Хилтън замесена във вандализъм срещу скъпи коли

От ръцете на вандали в Холивуд са пострадали 14 автомобила, в това число две Bentley, две Maserati и един Bugatti Veyron на стойност 1.4 милиона долара.

Парис Хилтън замесена във вандализъм срещу скъпи коли
По този повод за един ден в полицейския участък на Лос Анджелис е била задържана  скандалната светска дама и певица Парис Хилтън, наследничка на основателя на веригата хотели Hilton, милиардера Конрад Хилтън.

През нощта във вторник Парис и приятели празнували шумно в нейния дом на един от хълмовете в Холивуд. Партито продължило до 4 часа сутринта и предизвикало многобройни оплаквания на изтормозени съседи до полицията.
На сутринта съседите на Парис открили скъпите си лимузини покрити със следи от разбити яйца. Изпоцапани били 14 автомобила, които станали жертва на отмъщението на Парис Хилтън и приятели към досадните съседи, оплаквали се от партито.
От своя страна Парис отрекла вина и каквото и да е участие в това отмъщение. За доказателство тя показала собственото си синьо
Bentley , което също така пострадало от яйцата на вандалите.  
0 от 500