IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Завърши производството на Ferrari F430

Завърши жизненият цикъл на модела Ferrari F430, съобщава италианското издание La Repubblica.

Завърши производството на Ferrari F430
Последният екземпляр ще бъде продаден тази неделя на специален търг в Маранело, като средствата ще бъдат дадени в помощ на жертвите от земетресението в областта Абруцио и неговия административен център ЛАкуила. 


Последният Ferrari F430 е с двуцветна каросерия получила традиционните цветове (златно и бяло) на региона Абруцио, както и сертификат подписан от президента на Ferrari Лука ди Монтедземоло, който изразява благодарност на бъдещия купувач. Като цяло това си е стандартен автомобил, който не се отличава от останалите произведени през годините от този модел. 

През септември на автомобилния салон във Франкфурт ще видим заместника на F430 – Ferrari F450. Както вече се знае, автомобилът ще бъде с различен дизайн на каросерията и с бензинов двигател с осем цилиндъра и обем 4.5 литра. Неговата мощност ще бъде 500 к.с., а скоростната кутия ще бъде с два съединителя и седем степени. 

Продажбите на новия Ferrari F450 в Европа ще започнат в края на тази година.  
0 от 500