IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

ASC създаде Pontiac Trans Am от Chevrolet Camaro

Дните на Pontiac може и да са преброени, след като стана ясно решението на General Motors да закрие историческата марка, но от ASC Creative Services са решили да направят версия Trans Am от новото купе Chevy Camaro.

ASC създаде Pontiac Trans Am от Chevrolet Camaro
От ASC са работили многократно с General Motors, като за историята остават модели като Buick GNX от 1987, различни модели на Chevy SS (HHR SS и Malibu SS), както и Cadillac STS-V или XLR-V. 


Сега фирмата предлага дизайнерско решение за един  Pontiac Trans Am, направено на базата на Camaro. От фирмата заявяват, че ще правят този модел серийно, но само след съответна поръчка от конкретен клиент. 


Колата е с изцяло сменен вид на предницата, доминирана от нови фарове, променена решетка и престилка с нов дизайн. Отзад впечатляват новия капак на багажника със спойлер на външния си край и големи задни светлини. Различни са и праговете, а на задните калници са се появили отвори за въздух. 


Летите джанти са с уникален дизайн само за този модел. В интериора няма големи промени, нови са седалките и дизайна на таблото.
0 от 500